Aktivnosti

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na

1.Kongres Internacionalnog Udruženja za Preventivnu Pedijatriju

Pacijent u centru…. Vaše mišljenje nam je važno… zajedno ka zdravlju dece…

održati od 20. do 22. novembra 2020. u Kongresnom Centru MASTER u Novom Sadu.


Kao što ste upoznati, kongres promoviše inovativan i integralni pristup ključnim temama dečjeg zdravlja koje Internacionalno Udruženje za Preventivnu Pedijatriju – IUPP primenjuje u svim edukativnim i drugim aktivnostima koje organizuje ili u njima učestvuje.

Osam glavnih kongresnih tema se obrađuju na sveobuhvatan način, iz ugla vodećih stručnjaka u određenim oblastima, medicinske i farmaceutske industrije koja prati konkretnu oblast, kao i različitih udruženja i drugih grupacija korisnika naših zdravstvenih usluga, kako bi stekli uvid i u njihove stavove.

Atraktivnost tema, inovativni, dinamični i interaktivni prezentacioni formati, aktivno učešće i predavanja vodećih stručnjaka i lidera struke iz zemlje i regiona, mogućnost prijave in-extenso radova, veći broj E-poster sesija za prezentaciju radova učesnika, sesija o ulozi medicinske sestre/tehničara u preventivnoj pedijatriji kao i aktivan marketing konferencije tokom sledećih devet meseci bi trebali da doprinesu velikoj poseti kolega iz Srbije i regiona. Na kongresu očekujemo preko 700-800 učesnika.

Prvi IUPP Kongres će Vam omogućiti da razmenite iskustva sa kolegama iz zemlje i regiona i prezentirate svoje rezultate, kao i da obnovite postojeće i stvorite nove prijateljske i poslovne veze.

Posebno nam je zadovoljstvo što ćete biti u mogućnosti da upoznate Novi Sad, grad na Dunavu, grad evropske istorije, kulturnog nasleđa, tradicije i gostoljubivosti, čije mnogobrojne priče nećete moći da istražite za samo tri dana. Sigurni smo da ćete osetiti srdačnost domaćina i želju da ponovo dođete i doživite grad koji je proglašen za evropsku prestonicu kulture 2021. godine.

S nestrpljenjem Vas očekujemo!

Dobro došli!

 Potpredsednik IUPP
Prof.dr Fahrija Skokić
Predsednik IUPP
Prof.dr Vladislav Vukomanović
1. Obaveštenje