Smeštaj

Hotel TERMAG

Termag Hotel Jahorina je moderan hotel sa 4 zvezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Smešten je u samom središtu ski centra Jahorina na nadmorskoj visini od 1550 m, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Sve sobe su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Svaka soba poseduje telefonsku liniju, brzu internet konekciju, kablovsku televiziju sa domaćim i satelitskim programima, sef, mini bar. Hotel je klimatizovan.

Hotel VUČKO

Apart-hotel Vučko je smešten na Jahorini, na samo par koraka od žičare Ogorjelica i na 28 km od Sarajeva. Ovaj moderni objekat gleda na planine i nudi vinski bar, salon sa kaminom i spa centar. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama.

Smeštajne jedinice su elegantno uređene u svetlim pastelnim tonovima i sadrže vrhunski drveni nameštaj, klima-uređaj, mini-bar, sef i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Deluks apartmani uključuju i kuhinju sa aparatom za kafu, kamin, rashladnu vinsku vitrinu, DVD plejer i radni sto. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine smeštajne jedinice poseduju sopstveni balkon.

Hotel RAJSKA DOLINA

Hotel Rajska dolina nalazi se u neposrednoj blizini skijališta u olimpijskom centru Jahorina.

Renovirani hotel svojim gostima nudi SPA centar, dečiju igraonicu, fitnes, frizerski salon, kongresnu salu i sobu za druženje sa kaminom. Hotel je podeljen na dva dela koji su spojeni hodnikom koji se greje.

Gostima je na raspolaganju skijašnica, Wi-Fi i otvoreni parking.

Hotel raspolaže sa 92 sobe i 2 apartmana koji su dizajnirani toplim bojama

i udobnim nameštajem. Svaka jedinica sadrži udobne ležajeve, kablovsku TV, internet, sef, podno grejanje u kupatilu, fen i mini bar.

CENOVNIK


Hotel TERMAG

Tip sobeUslugaCena po noćenju po osobi*
Jednokrevetna sobaPun pansion275 KM (137.5 EUR)
Dvokrevetna sobaPun pansion245 KM (122.5 EUR)

U cenu je uključeno: noćenje, večera, doručak, ručak, kao i korišćenje sadržaja hotela (bazen, sauna i parno kupatilo) i garaža.

Cene ne uključuju boravišnu taksu i osiguranje koje iznosi 2.50 KM po osobi i danu.


Hotel VUČKO

Tip sobeUslugaCena po noćenju po osobi*
Jednokrevetna sobaPun pansion275 KM (137.5 EUR)
Dvokrevetna sobaPun pansion245 KM (122.5 EUR)

U cenu je uključeno: noćenje i doručak u hotelu Vučko, a ostali obroci zajedno sa konferencijskim delom u hotelu Termag.

Cene ne uključuju boravišnu taksu i osiguranje koje iznosi 2.50 KM po osobi i danu


Hotel RAJSKA DOLINA

Tip sobeUslugaCena po noćenju po osobi*
Jednokrevetna sobaPun pansion165 KM (82.5 EUR)
Dvokrevetna sobaPun pansion145 KM (72.5 EUR)

U cenu je uključeno: noćenje, večera, doručak, ručak u hotelu Rajska Dolina.

Cene ne uključuju boravišnu taksu i osiguranje koje iznosi 2.50 KM po osobi i danu.

OTKAZNA POLITIKA

Organizacioni Odbor 2. IUPP Kongresa i 24. Jesenjeg stručnog sastanka Pedijatara Republike Srpske su odlučili da u vezi sa Kongresom primene elemente otkazne politike koji su, pored opštih pravila, definisani i specifičnostima epidemiološke situacije izazvane PANDEMIJOM COVID 19 i njenim uticajem na način organizacije i obim Kongresa koji se održava u Hotelu TERMAG na Jahorini.

A. OTKAZNI USLOVI HOTELA predviđenih za smeštaj gostiju.

 1. Otkazi do 04.10.  – povraćaj uplaćenih sredstava u punom iznosu, 100%.
 2. Otkazi do 19.10. – penali 50% od ukupno uplaćenih iznosa.
 3. Otkazi u poslednjih 24h pre kongresa – penali 100% od ukupno uplaćenih sredstava.

*              Ukoliko gost/učesnik dostavi pozitivan PCR test u poslednjih 48 h pred Kongres, povraćaj sredstava će biti realizovan u punom iznosu (100%).

*              Za sve goste/učesnike sa liste koje se ne pojave na dan najavljenog dolaska (no show rooms) hotel zadržava              pravo da zaduži 100% iznosa za rezervisani period.

*              Za sve goste sa liste koje se odjave ranije od dana do kada je za njih urađena rezervacija (early departure rooms)      hotel zadržava pravo da zaduži 100% iznosa za rezervisani period.

B. U skladu sa opisanom otkaznom politikom hotela iz tačke A, i u situaciji stalnih promena pandemijske situacije, u cilju minimiziranja rizika za sve uključene strane, Organizacioni odbor je definisao, dve međusobno povezane kategorije, koje su detaljnije definisane u tačkama od 1 do 6 u nastavku;

a. POLITIKU REGISTRACIJE i uplate KOTIZACIJA za ONSITE Kongres u hotelu Termag na Jahorini

b. POLITIKU REZERVACIJE I UPLATE SMEŠTAJA na bazi punog pansiona u kongresnim hotelima.

 1. Registracija za kongres i rezervacija smeštaja (pun pansion) u kongresnim hotelima je moguća od 6.9.2021.
 • Registracija za ONSITE kongres i rezervacija smeštaja (pun pansion) u kongresnim hotelima u periodu od 5.10.2021. do 7.11.2021. se vrši istovremenom uplatom punog iznosa kotizacije i cene smeštaja (pun pansion) na dan registracije.
  • Na uplate iz tačke 2 i 3., u periodu od 5.10. do 7.11.2021. primenjuju se otkazni uslovi hotela iz tačke A
 • Svi registrovani učesnici koji do 04.10.2021. ne uplate pun iznos ONSITE kotizacije za kongres u Hotelu TERMAG, biće prebačeni u kategoriju registracije za ONLINE kongres
 • Učesnici i dalje mogu obezbediti prisustvo na ONSITE kongresu u Hotelu Termag istovremenom uplatom punog iznosa kotizacije i smeštaja u periodu od 05.10.2021 do 05.11.2021., u slučaju postojanja slobodnih smeštajnih kapaciteta u kongresnim hotelima
 • Za učesnike koji uplate ONSITE kotizaciju do 04.10.2021. a odluče da ne prisustvuju ONSITE Kongresu, i to prijave organizatoru, kotizacija će biti transformisana u ONLINE kotizaciju a razlika će biti refundirana, umanjena za operativne troškove
  • Za učesnike koji uplate ONSITE kotizaciju posle 04.10.2021. a odluče da ne prisustvuju ONSITE Kongresu, i to prijave organizatoru, kotizacija će biti transformisana u ONLINE kotizaciju bez refundacije
 • Za učesnike sa uplaćenom ONLINE kotizacijom, uz prijavu organizatoru, moguća je doplata za ONSITE kotizaciju do 30.10.2021., uz istovremenu uplatu troškova smeštaja (pun pansion), u slučaju postojanja slobodnih smeštajnih kapaciteta u kongresnim hotelima.

KONTAKT

 • Za sve dodatne informacije u vezi rezervacije smeštaja molimo Vas da kontaktirate lokalnog organizatora – VTTI TRAVEL kao i PCO – Menadžment koordinatora kongresa – ARIA.ONE Conference & Consulting
 • Potrebno je da svu korespondenciju u vezi smeštaja vodite na oba navedena mail-a:

Lokalni organizator – VTTI TRAVEL

Menadžment koordinator – ARIA. ONE Conference & Consulting

e-mail info@vttitravel.com; e-mail  office@iappconferences.com

tel. +387 51 962 995, +387 51 963 995, + 387 65 350 053

tel. +381 60 3160 546, +381 60 3160 536, +381 60 3160 526